MataHaries
sloeproeivereniging Leeuwarden Mata Haries sloeproeien
  • REGISTREER

BlCEHwfIgAAptCRSloeproeivereniging Leeuwarden is dé vereniging voor sloeproeien in Leeuwarden Een jonge vereniging, opgericht in 2012. Met de houten roeisloep Mata Hari, die de roeiers zelf omgebouwd hebben en onderhouden, wordt er met een leuke en jonge club mensen meerdere keren per week door de prachtige grachten van Leeuwarden geroeid. Wil jij een keer mee trainen of deel uitmaken van het team, of wil je gewoon op de hoogte blijven van deze vereniging. Neem dan contact met ons op via een berichtje op deze pagina of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel terug

1. Geen naam ingevuld