sloeproeivereniging Leeuwarden Mata Haries sloeproeien
  • REGISTREER
Het is zomer! We zijn op de helft van het jaar en de Mata Hari heeft alweer flink wat kilometers in de riemen! Wedstrijden in Utrecht, Zwolle en meer steden zijn geroeid en ook in de trainingen wordt flink wat water verzet. Tijd voor de zomervakantie voor veel roeiers. Maar ook een mooi moment om het sloeproeien uit te proberen voor de nieuwsgierige waterliefhebbers in Leeuwarden! Wil je een keertje mee? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel terug

1. Geen naam ingevuld